Wie ben ik 

Sinds mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit te Utrecht (1995) ben ik als psycholoog en gezondheidszorgpsycholoog werkzaam geweest binnen verschillende werkvelden in de gezondheidszorg. Op deze manier heb ik ervaring op kunnen doen in het werken met verschillende doelgroepen. Dit maakt het voor mij mogelijk om zo breed mogelijk naar uw klachten te kijken en te komen tot praktische oplossingen. En hoewel ik mijn eigen praktijk voer, ben ik in mijn werk zeker geen solist. Ik laat me graag inspireren door collega-psychologen en werk waar mogelijk samen met andere disciplines. Ik vind het belangrijk me in mijn werk te blijven ontwikkelen.
Als psycholoog in de generalistische basis-ggz heb ik de vaardigheden om een breed scala aan psychische klachten te behandelen (depressie, angsten, fobieën). Specifieke ervaring heb ik opgedaan in het werken met cliënten boven de 60 jaar en cliënten met (onverklaarde) lichamelijke klachten.Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van trauma's door middel van EMDR.
Tijdens mijn behandelingen werk ik graag oplossingsgericht en vind ik het dan ook belangrijk om samen met u te kijken wat voor u de meest geschikte behandelvorm is. Wat voor de ene cliënt werkt, hoeft voor de ander namelijk niet te werken. Samen met u ga ik op zoek naar de meest geschikte behandeling. Het uiteindelijke doel van de behandeling is om u te helpen de draad van uw leven weer op te pakken.